Duppal verkozen tot Noord-Europese Zoom partner van het jaar 2020

Duppal

Duppal

Duppal is tijdens Zoom Partner Connect, het jaarlijkse evenement voor Zoom resellers, verkozen tot partner van het jaar 2020 in de regio Noord-Europa! Als vertegenwoordigend partner uit de EMEA regio waren we ook één van de drie finalisten voor de wereldwijde UCaaS Excellence Award. De award en finaleplek zijn voor ons een mooie bekroning op een bewogen jaar.

Nederland start massaal met ‘Zoomen’

Waar videoconferencing voor veel bedrijven en organisaties begin 2020 niet meer dan een handige tool ‘voor erbij’ was, veranderde dat halverwege maart met de invoering van de intelligente lockdown in Nederland. Videoconferencing software behoorde ineens tot de primaire levensbehoeften van bedrijven en organisaties, en ‘zoomen’ was plotsklaps een begrip.

Voor Duppal, in 2018 één van de eerste officiële partners van Zoom in Nederland, betekende het ongekend drukke tijden. Wij gingen volop aan de slag om te zorgen dat organisaties in allerlei takken van sport hun processen op afstand door konden zetten. Debby Kappetijn, Marketing & Sales Director bij Duppal: “Onze eerste prioriteit lag bij aanvragen uit de zorgsector, waar de urgentie voor contact op afstand hoog was. Door alles ’s nachts live te zetten zorgden we dat zorgpersoneel binnen 24 uur kon starten met Zoom videoconferencing.”

Zoom user adoption

Maar ook uit tal van andere branches kwamen de aanvragen binnen. Van educatie tot industrie en advocatenkantoren. We ondersteunden organisaties bij het uitbreiden van de licenties, het integreren van videoconferencing binnen de dagelijkse processen en het trainen van gebruikers. “Met ons user adoption programma zorgen we ervoor dat Zoom gebruikers op een goede manier op afstand kunnen samenwerken. In de piektijden heeft ons customer success team dagelijks honderden gebruikers getraind, uiteraard vanuit huis.”, aldus Debby Kappetijn.

Met het toenemende gebruik van videoconferencing kwamen ook de zorgen over security en privacy. Door klanten pro actief te benaderen, uitgebreid alle vragen te beantwoorden en samen met organisaties hun settings te checken, wisten we de onzekerheid bij Zoom klanten weg te nemen.

Kroon op het werk

De award voor Noord-Europese Zoom partner van het jaar is voor ons dan ook een kroon op het werk. Debby Kappetijn: “Ik ben met name trots op ons user adoption team, dat zo hard heeft gewerkt om onze Zoom klanten en gebruikers blij te maken”. Ondertussen borduren we alvast voort op 2021 en verder: “Als we naar ons vakgebied kijken, zien we dat organisaties hun huidige (in de haast opgezette) set-up opnieuw gaan bekijken en nadenken over de inzet van collaboration tools en videoconferencing op de lange termijn. Daarnaast zien we ook steeds meer interesse in Zoom Phone: cloud telefonie binnen het Zoom platform. Interessante vraagstukken waar ook wij de komende tijd (in relatieve rust) naar gaan kijken met onze klanten.”

Go directly to

Solutionsarrow right icon

Consultancyarrow right icon

User servicesarrow right icon

Casesarrow right icon

Duppalarrow right icon

Virtual cup of coffee? Yes please!

We bring the ingredients for you to deliver inspiring meetings – you just need to provide good coffee!

Contact us