4 Tips voor een goede oplossing voor multiplatform videoconferencing

Duppal

Duppal

3 jun 2021

Hoe vind je een goede oplossing voor multiplatform videoconferencing voor jouw organisatie? Wij zetten 4 handige tips voor je op een rijtje:

 

  1. Begin liever vandaag dan morgen met het checken of de meeting rooms multiplatform friendly zijn.
  2. Relax, one size doesn’t fit all. Zoom, Teams, Webex. Zorg ervoor dat de meeting rooms meerdere platforms faciliteren en staar je niet blind op één.
  3. Eenvoud is key. Zorg ervoor dat de meeting room geen hogere wiskunde is, maar men met één handeling de meeting kan starten.
  4. Communicatie: het is belangrijk dat je helder communiceert over hoe medewerkers kunnen inbellen bij een meeting. Informeer je medewerkers hier dan ook duidelijk over.

Dit is slechts een greep uit de tips omtrent de oplossing voor multiplatform videoconferencing. Ons Meet Duppal Team helpt organisaties graag bij dit soort vraagstukken. Vind je het lastig om te bepalen wat de beste oplossing/keuze is? Doe dan onze gratis Duppal Quickscan.

Gratis quickscan aanvragen

Benieuwd naar meer tips rondom multiplatform videoconferencing? Houd dan onze socials in de gaten voor een interessante recording met een aanvullende Q&A sessie!

Go directly to

Solutionsarrow right icon

Consultancyarrow right icon

User servicesarrow right icon

Casesarrow right icon

Duppalarrow right icon

Virtual cup of coffee? Yes please!

We bring the ingredients for you to deliver inspiring meetings – you just need to provide good coffee!

Contact us

This site is registered on wpml.org as a development site.