Zoom koppelt conferencing aan Dropbox en Atlassian

Duppal

Duppal

Fabrikant Zoom gaat zijn videoconferencingproducten integreren met de technologie van Dropbox en Atlassian. Zo wordt het mogelijk om een Zoom-videovergadering te starten vanuit een gezamenlijk Dropbox-document of vanuit een ticket in incident management-systeem Jira Ops.

Dat maakte het bedrijf bekend tijdens zijn gebruikersconferentie Zoomtopia in San Jose in Californië, waar ook een deel van het Duppal team bij aanwezig was. Zoom levert clouddiensten op het gebied van videoconferencing en webinars.

De samenwerking met Dropbox werkt twee kanten op. Zoom-gebruikers kunnen namelijk ook tijdens een videovergadering documenten en bestanden delen. Eventuele bewerkingen worden na afloop van het gesprek opgeslagen in Dropbox. De integratie van de twee systemen staat gepland voor de eerste helft van 2019.

Atlassian

Ook de samenwerking met Atlassian werkt twee kanten op. Deze maakt het niet alleen mogelijk om vanuit een Jira Ops-ticket een videogesprek te starten, op te nemen en te loggen. Zoom-gebruikers kunnen ook een chatkanaal aan een Jira Ops-ticket koppelen, met realtime updates naar de chat. Deze technologie komt eind 2018 beschikbaar. Uiteindelijk wordt Zoom-functionaliteit ook geïntegreerd met andere Atlassian-producten, zoals Trello en Confluence.

Go directly to

Solutionsarrow right icon

Consultancyarrow right icon

User servicesarrow right icon

Casesarrow right icon

Duppalarrow right icon

Virtual cup of coffee? Yes please!

We bring the ingredients for you to deliver inspiring meetings – you just need to provide good coffee!

Contact us