Whitepaper User Adoption: betere adoptie van jouw samenwerkingstools met deze tips

Duppal

Duppal

Virtueel samenwerken als team klinkt gemakkelijk, maar gaat in de praktijk niet altijd zonder slag of stoot. Bijvoorbeeld als jouw team besluit over te gaan op een nieuwe videoconferencing tool zoals Microsoft Teams of Zoom. Na de trainingen blijkt de een toch handiger met de tool dan de ander, zakt informatie weg of gebruikt men in de overgangsfase meerdere tools tegelijkertijd en zijn hier geen goede afspraken over. In dat geval wil je voorkomen dat in het toepassen van de tool, irritaties of problemen ontstaan in de samenwerking. En dus fijn gaat samenwerken op de lange termijn. Oftewel, jullie hebben behoefte aan een betere ‘user adoption’.

User adoption is onmisbaar in grote organisaties en gaat over het naadloos verweven van het gebruik van samenwerkingstools in een organisatie. Niet alleen bij de overgang naar een nieuwe tool, maar vooral ook wanneer een bestaande werkwijze niet optimaal benut wordt. Een user adoption programma kan ervoor zorgen dat teamleden de gewenste werkwijze adopteren en zo de manier van (hybride) samenwerken verbeteren.

Ontdek hoe een user adoption programma kan zorgen voor de optimale adoptie van jouw samenwerkingstools! Wij geven in deze whitepaper tips weg om jou te helpen dit te bereiken.

Download onze whitepaper ‘Werkmethodes optimaal benutten binnen je organisatie’ hier:

Go directly to

Solutionsarrow right icon

Consultancyarrow right icon

User servicesarrow right icon

Casesarrow right icon

Duppalarrow right icon

Virtual cup of coffee? Yes please!

We bring the ingredients for you to deliver inspiring meetings – you just need to provide good coffee!

Contact us