Samenwerking PLTFRM

Rutger Zeldenrijk

Rutger Zeldenrijk

Duppal en PLTFRM gaan samenwerken!

Duppal wordt één van de partners van PLTFRM. PLTFRM is hét platform voor IT-services en biedt een netwerk van experts op diverse IT gebieden. Duppal wordt de partner voor collaboration oplossingen en de implementatie en adoptie ervan.

Online samenwerken heeft een nieuwe dimensie gekregen waardoor iedere organisatie zich buigt over vraagstukken omtrent de nieuwe, ideale werkomgeving: gaan mensen bijvoorbeeld liever terug naar kantoor of blijven ze graag veel thuiswerken? Momenteel lijkt de voorkeur uit te gaan naar een hybride vorm. Naast de behoefte aan digitale samenwerkoplossingen zoals Cisco Webex, Microsoft Teams, Pexip en Zoom neemt de behoefte in advies en hulp bij de inrichting van de hybride werkvorm toe: hoe gaan de thuiswerkers en kantoorgangers effectief samenwerken? Wij adviseren en ondersteunen bedrijven bij diverse online samenwerkingsvraagstukken met als doel dat iedere meeting een inspirerend en effectief is. Dit doen wij met behulp van de diensten: strategie, implementatie, user adoption en support.

Succesvol online samenwerken begint met een slimme aanpak; welke technologie is geschikt voor de organisatie en hoe zorg je ervoor dat collega’s de oplossing omarmen? Wij ondersteunen in het opzetten van een concreet stappenplan om samenwerken op afstand te faciliteren en helpen je om samenwerkingstools op de juiste manier te integreren binnen jouw IT-omgeving.

De implementatie van de gekozen oplossing en user adoption gaan hand in hand: een succesvolle implementatie staat of valt met acceptatie van de eindgebruiker en vice versa. Het Meet Duppal team ondersteunt bij communicatie, trainingen, uitlegkaarten en support bij technische, gebruikersvragen en hulp bij nieuwe samenwerkingsscenario’s.

Samen met PLTFRM spelen wij in op de toenemende vraag naar virtuele samenwerkingsoplossingen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We komen graag in contact om samen de beste oplossing te vinden. Bekijk hier de website van PLTFRM.

Go directly to

Solutionsarrow right icon

Consultancyarrow right icon

User servicesarrow right icon

Casesarrow right icon

Duppalarrow right icon

Virtual cup of coffee? Yes please!

We bring the ingredients for you to deliver inspiring meetings – you just need to provide good coffee!

Contact us