Home » Kennisbank » Tips om online bestanden te delen

Tips om online bestanden te delen

Werk jij regelmatig samen met collega’s die vanuit huis aan het werk zijn of op een ander kantoor zitten? Of heb je een virtuele meeting met een klant of een partner, en wil je diegene bestanden sturen? Er zijn allerlei handige manieren waarop je online bestanden kunt delen, zelfs tijdens een virtuele meeting met een tool als Microsoft Teams of Zoom Meetings. We leggen je graag uit hoe je tijdens een meeting bestanden kunt delen via deze twee tools.

Wil je meer weten over virtueel samenwerken of efficiënter hybride werken? Neem gerust contact met ons op!

Online bestanden delen via Microsoft Teams

Tijdens een virtuele vergadering met Microsoft Teams kun je gemakkelijk en snel bestanden delen. Dit doe je door in de chat op Bijvoegen te klikken en het juiste bestand te selecteren. Je kunt ook naar het tabblad Bestanden navigeren en daar vervolgens Delen te selecteren.

Naast een manier om gemakkelijk bestanden te delen, is Microsoft Teams voor heel veel bedrijven dé tool om succesvol virtueel mee samen te werken. Mede door de naadloze integratie met de andere tools uit de Microsoft 365 suite, zoals Outlook, Excel en PowerPoint, is Microsoft Teams een handige en efficiënte tool.

Wil je meer weten over Microsoft Teams en wat de tool voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Via Zoom Meetings online bestanden delen

Ook Zoom Meetings is een ijzersterke en populaire manier om online samen te werken en bestanden te delen tijdens meetings. Bestanden delen, zoals een document of een presentatie, werkt gemakkelijk. Bij het tabblad Share navigeer je naar Advanced, vervolgens selecteer je het juiste bestand.

Zoom Meetings is een bijzonder gebruiksvriendelijke tool: met slechts enkele klikken heb je een virtuele vergadering ingepland, je collega’s uitgenodigd en de meeting gestart. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Zoom Meetings? We adviseren je graag: neem contact met ons op.

Meer weten over online vergaderen, bestanden delen en beter virtueel samenwerken?

Merk je dat het online samenwerken met je collega´s of met partners en klanten wel een boost kan gebruiken? Het team van Duppal zet zich graag voor je in om álles uit jullie virtuele meetings te halen.

We hebben een unieke werkwijze ontwikkeld, waarmee we vanaf stap 1 het gesprek aangaan met je collega’s. Zo nemen we de wensen vanuit je hele team mee: dit zorgt ervoor dat je collega’s zich direct betrokken voelen bij het traject en dat de implementatie een groot succes wordt! Onze specialisten helpen bij het selecteren van de tool die bij jullie past, de technische implementatie ervan, we verzorgen trainingen en naslagwerk en we staan voor je klaar als er gebruikersvragen zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf door te spreken.