Home » Kennisbank » Hoe deel je je scherm in Microsoft Teams?

Hoe deel je je scherm in Microsoft Teams?

Teams

Gebruik jij Microsoft Teams als tool voor virtueel samenwerken met je collega’s en wil je tijdens een meeting jouw scherm delen? Je deelt je scherm in Microsoft Teams door op de knop te klikken, bovenin je scherm. Wanneer je hierop klikt, kun je kiezen voor verschillende manieren waarop je jouw scherm kunt delen:

• Bureaublad delen: met deze optie deel je jouw gehele scherm, dus ook alle meldingen die je binnenkrijgt en alles wat er op jouw scherm staat of langskomt.
  • Venster: alleen je huidige venster wordt gedeeld.
  • PowerPoint: door een PowerPoint te delen, wordt de presentatie gedeeld met alle deelnemers. Je kunt PowerPoint presentaties delen via je eigen computer, maar ook via Microsoft 365 tools als SharePoint en OneDrive.
  • Whiteboard: met de handige Whiteboard optie kunnen alle deelnemers gezamenlijk en in real-time aan de slag gaan met het delen van notities op een whiteboard.

Tip: als je kiest voor de optie om je bureaublad te delen, zorg er dan voor dat je geen privé informatie of zaken die je niet wilt delen te zien zijn.

Wil je meer weten over hoe je Microsoft Teams kunt inzetten om de (virtuele) samenwerking met je collega’s te verbeteren? Neem contact met ons op.

Makkelijker online vergaderen met Microsoft Teams

Microsoft Teams is onderdeel van Microsoft 365. Door de integratie met tools als Outlook, Excel, Powerpoint en de andere tools van Microsoft 365 wordt virtueel samenwerken gemakkelijker dan ooit. Samen in bestanden werken, bestanden delen met collega’s en snel een meeting opstarten via Microsoft Teams: met de Microsoft 365 oplossing werk je snel en efficiënt samen.

Duppal maakt online samenwerken makkelijker

Ben je op zoek naar een manier om hybride werken en virtueel samenwerken met je collega’s soepeler te laten verlopen? Duppal helpt je met het vinden van dé oplossing! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het verbeteren van de samenwerking bij bedrijven in allerlei branches. Onze specialisten zetten zit graag voor je in om de ideale oplossing voor je te vinden en deze te implementeren.

Allereerst gaan we in gesprek met jou en je collega’s om jullie wensen in kaart te brengen. Aan de hand van deze inventarisatie stellen we een plan op om de perfecte tool te vinden, we helpen je IT-afdeling met de technische implementatie en verzorgen trainingen voor je team. Kom je vervolgens knelpunten tegen of hebben je collega’s vragen? Dan staat ons Meet Duppal Support team voor je klaar.

Wil je meer weten over Microsoft Teams of onze unieke werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op.