Pexip en Microsoft integratie

 

Videoconferencing, Skype for Business en Office 365, naadloos met elkaar verbonden

 

Het integreren van eenvoudige videoconferencing software was voorheen een complex klusje. Een video oplossing in de cloud maakt het een stuk gemakkelijker. Pexip brengt jouw apparaten, technologie, tools en gebruikers samen in de cloud. Zo integreer je video naadloos en efficiënt in je bestaande werkprocessen.

 

een hub voor video

Voeg meer functionaliteiten en gebruikersmogelijkheden toe aan je bestaande video omgeving en creëer een waardevolle en toekomstbestendige oplossing. Breid de mogelijkheden van Skype uit door het te verbinden met andere videonetwerken en je dedicated hardware.

Als jouw organisatie gebruik maakt van Skype for Business, is het vaak erg lastig om gebruikers te verbinden met andere videoconferentietools op andere netwerken. Pexip maakt het mogelijk om op een gemakkelijke en zinvolle manier gebruik te maken van videoconferencing via Skype. Het calling platform en de door Microsoft gecertificeerde Pexip Infinity Fusion Gateway verbinden gebruikers en apparaten die gekoppeld zijn aan de Pexip service, rechtstreeks met de Skype for Business belomgeving.

Interop-Copy-full-size.jpg

NAADLOZE COMMUNICATIE TUSSEN PLATFORMS

Met behulp van de virtuele vergaderruimte kunnen tot 50 deelnemers aansluiten bij een videomeeting, rechtstreeks vanuit hun Skype account. Zij profiteren van een verbeterde video ervaring zonder dat ze de voor hen zo vertrouwde Skype omgeving moeten verlaten. Combineer dedicated videoconferencing units met de Microsoft workflows en ervaar de voordelen:

  • Gemakkelijk te hosten videomeetings voor maximaal 50 deelnemers
  • Aansluiten bij een videomeeting vanuit je Skype account
  • Deelnemers zonder Skype uitnodigen voor je videomeetings
  • Wederzijds scherm delen
  • Dedicated wereldwijd videonetwerk voor hoge kwaliteit videomeetings
Seamless-cross-platform-communication.jpg
team_member.jpg

Eén oplossing voor elke Skype omgeving

De hub ondersteunt alle Skype omgevingen; online, on-premise en hybride. Alles om er zeker van te zijn dat videocommunicatie simpel en effectief verloopt, ongeacht jouw opzet en zonder dat je een nieuwe IT infrastructuur nodig hebt.

Scheduling

Automatisch inplannen met Outlook

De integratie met Outlook zorgt er voor dat je snel en gemakkelijk videomeetings kunt inplannen. Plan je meeting in en voeg automatisch de inbelgegevens van jouw virtuele meetingroom toe aan de uitnodiging.

Get more out of video

Haal meer uit video

Voeg meer functionaliteiten en gebruikersmogelijkheden toe aan je bestaande video omgeving en creëer een waardevolle en toekomstbestendige oplossing. Breid de mogelijkheden van Skype uit door het te verbinden met andere videonetwerken en je dedicated hardware.

 

VRAAG NU EEN GRATIS 30-DAGEN PROEF ACCOUNT AAN!