pexip-logo-hvitcloud video interoperabiliteit voor Microsoft Teams

Verbind traditionele videoconferencing systemen met Microsoft Teams en Skype for Business meetings met de Cloud Video Interop service van Pexip. Pexip biedt een flexibel, schaalbaar meeting platform dat past bij internationaal opererende teams. Een Microsoft-certified oplossing die niet alleen super gebruiksvriendelijk is, maar ook alle voordelen biedt van een cloud enterprise application. 

DAAROM KIES JE VOOR PEXIP:

  • Videoconferening via elk device en platform
  • Hosting in de cloud, een on-premise datacenter of een combinatie daarvan
  • Gemakkelijk beheren in eigen omgeving
  • Gebruikers blijven in de vertrouwde Microsoft omgeving


Meer weten? Download de Product Guide ↓

Gratis POC voor bedrijven

Laat jouw team kennismaken met Pexip. Vraag nu een Proof of Concept aan bij Duppal van Pexip Cloud Video Interop (CVI). Wij nemen contact met je op om de POC in gang te zetten.

Zo werkt het

Je Pexip trial wordt begeleid door de Unified Communications & Collaboration experts van Duppal.
In 4 simpele stappen zetten we de proof of concept voor je op. Ben je klaar voor stap 5, de definitieve implementatie? Wij ondersteunen je desgewenst bij de technische implementatie en de introductie van Pexip binnen jouw organisatie.

POC proces Pexip

Download de Pexip Product Guide

Wil je meer weten over de technische specificaties van de Pexip Cloud Video Interop service? In de Product Guide zetten we alle kenmerken op een rij en vertellen we over de voordelen voor jou als IT-manager. Download de Guide en lees alles over over de gecertificeerde Microsoft Teams integratie van Pexip. 

Pexip Wainhouse research

Beste getest door gebruikers!

In een recent onderzoek van Wainhouse Research behaalde Pexip de hoogste score voor klantervaring. De enquête werd uitgevoerd onder 2000 eindgebruikers die 17 toonaangevende UC&C-bedrijven beoordeelden. Pexip werd het hoogste beoordeeld onder gebruikers onder de 40 jaar en onder respondenten die wekelijks gebruik maken van video meetings. De software werd ook als beste beoordeeld voor bedrijven met 500+ medewerkers. 

Zo werkt Pexip Infinity voor Microsoft Teams

Bekijk de video voor een korte demonstratie van Pexip Infinity voor Microsoft Teams. Zie hoe je een Pexip video meeting kunt toevoegen aan een agenda-uitnodiging en hoe je meetings kunt bijwonen vanuit de Microsoft Teams omgeving, een videoconferencing desktop systeem of room systeem.  

Pexip cloud video interop 1

Vertrouwde gebruikservaring

Elke gebruiker blijft in zijn vertrouwde Microsoft omgeving, ongeacht de manier waarop hij inbelt in de video meeting.

Pexip cloud video interop 2

Ontworpen voor de IT-beheerder

Pexip kan flexibel geïmplementeerd worden: lokaal in een beveiligd datacenter, in de cloud of in een combinatie van beiden. 

Pexip cloud video interop 3

Voor Microsoft Teams en Skype for Business

Eén oplossing voor video-interoperabiliteit van zowel Skype for Business als Microsoft Teams waardoor de migratie makkelijk en snel verloopt.

Pexip cloud video interop 4

Cloud video interop as a service

CVI is voor iedereen beschikbaar als een service. Abonneer je op de gewenste functies en schaal op naar behoefte.

Marvin Wigmore

Manager of operations, Mammoet

Mammoet

"With the implementation of the
Pexip solutions, there has been a dramatic jump in “everyday” video conferencing usage. Pexip's virtual meeting rooms have made video collaboration accessible beyond dedicated
conference rooms, with people able to participate
in group video meetings easily from their PC or mobile devices alongside professional video conferencing systems.

Smooth, simple migration. Better experiences, driven by data.

Logistiek dienstverlener Mammoet koos voor Pexip video-as-a-service om hun Cisco videoconferencingsysteem beter te integreren in de samenwerkingsprocessen van de eindgebruikers. 

DOWNLOAD CASE
x
Bekijk de opname

Pexip webinar

Ontwerp een video-proof Microsoft Teams omgeving

BEKIJK DE WEBINAR