Duppal news

Duppal haalt met Rutger Zeldenrijk 18 jaar collaboration ervaring in huis

Rutger ZeldenrijkDe videoconferencing markt groeit in een snel tempo en dat merkt ook Duppal. Reden voor het groeiende bedrijf om haar team uit te breiden. Per 1 mei zal Rutger Zeldenrijk het Duppal team versterken. Rutger zal in zijn rol als ‘collaboration specialist’  betrokken zijn bij het uitdenken van complexe UC&C trajecten en het beheren van klantrelaties. “Rutger is een hele waardevolle toevoeging aan ons team, we zijn heel blij met zijn komst!”, zegt Debby Kappetijn, Marketing & Sales Director bij Duppal.

Read this article in English.

 

18 jaar ervaring in de videoconferencing branche

Rutger is een oude bekende van een aantal Duppal’ers. Debby, Rutger, Sander en Sven kennen elkaar nog uit hun tijd bij Talk & Vision, een aanbieder van videoconferencing die tegenwoordig onder KPN valt. Van 2002 tot 2015 werkte Rutger in de verkoop binnendienst, als accountmanager en later bij KPN als productmanager. In de afgelopen jaren was Rutger werkzaam als productmanager bij AVEX, een bedrijf voor audiovisuele oplossingen. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het vormgeven van het portfolio van oplossingen voor videoconferencing en samenwerken op afstand. Hij hield zich daarbij bezig met het collaboration portfolio voor Cisco, Google, Microsoft, Pexip en Zoom. “In mijn tijd bij AVEX werkten we al samen met Duppal. AVEX verzorgde de fysieke inrichting van vergaderruimtes en Duppal leverde de tool.”, aldus Rutger.

 

remote collaboration een boost geven

Ook Rutger ziet dat remote colleboration de afgelopen tijd een enorme vlucht heeft genomen: “Ik verwacht dat mensen straks nog steeds slimme keuzes maken en blijvend willen samenwerken op afstand. De voordelen voor werk-privé balans en duurzaamheid zijn daarin belangrijke drijfveren.” Bij Duppal wil hij klanten adviseren en helpen om die beweging tot stand te brengen. De aanpak van Duppal hierin is volgens hem uniek: “Duppal denkt in het hele proces mee om organisaties te helpen om een tool optimaal te gebruiken. User adoption is bij veel organisaties een ondergeschoven kindje, terwijl het juist zo belangrijk is.” Dat is dan ook één van de dingen die Rutger zo interessant vindt aan het werken bij Duppal: “Stiekem ben ik een verstokte trainer. Ik wil graag snappen hoe een organisatie (samen)werkt en laten zien hoe slimme tools daarbij kunnen helpen.”

 

De diepte in

In zijn nieuwe rol gaat Rutger vooral aan het begin van het proces meedenken over samenwerkingsoplossingen. “Door al aan het begin van het proces alles goed uit te zoeken, kunnen we ervoor zorgen dat de oplossing uiteindelijk goed uitgewerkt wordt en goed past.” Hij kijkt er naar uit om de diepte in te gaan en met een team van specialisten te gaan werken. “Ik ken het Duppal team en het zijn stuk voor stuk vakmensen. Ik heb veel zin om met hen te gaan samenwerken!”

Ben je benieuwd hoe Rutger en Duppal jouw organisatie kunnen helpen bij UC&C vraagstukken?
Neem dan contact met hem op:
T: 06-40573552
E: rutger.zeldenrijk@duppal.com

News

Latest news about our collaboration and videoconferencing products and services

Subscribe to our newsletter!